Hoe reinig je een braadslede snel en effectief zonder gebruik van chemie?

Hoe reinig je een braadslede snel en effectief zonder gebruik van chemie?

In de serie KeukenWeetjes voor pro’s! vertelt Frank Honings (MKN) over het belang van kwalitatief goed keukenapparatuur en hoe je zo efficiënt mogelijk omgaat met je keukenapparatuur voor een optimaal resultaat. Zowel qua voedselbereiding als de schoonmaak. Super handig voor de professionele keukenbrigade!

In aflevering 8: Hoe reinig je een braadslede snel en effectief zonder gebruik van chemie?

“Er zijn braadsledes in de markt die met één druk op de knop zichzelf reinigen. Laten we het water weglopen? Nemen we een emmertje met zeep en een spons? We hangen in het apparaat, we gaan schuren en dan moeten we het hele apparaat nog een keer uitspoelen. Dat is heel veel werk. Bovendien wordt de deksel meestal niet schoongemaakt.

Het kan totaal anders! De Flexichef heeft namelijk als enige apparaat in de wereld de mogelijkheid om automatisch te reinigen. Het enige wat we hoeven te doen is het reinigingsraam in te zetten, de deksel gaat dicht, het apparaat wordt vergrendeld en we kunnen in de tussentijd andere dingen gaan doen. Vijf minuten later komen we terug en het apparaat is zo schoon als het nog nooit eerder was. Niet alleen de braadslede, maar ook de deksel. Dat is een enorme tijdswinst. Plus ik heb ook geen chemie nodig, iets wat tegenwoordig niet geheel onbelangrijk is.

Nu kan ik ons apparaat wel staan te promoten hier. Maar terwijl het apparaat zich aan het reinigen is, drink ik een lekker bakje koffie.”

Wist jij dit ook nog niet?

Like onze Facebook

Ken jij iemand die dit moet weten, of zit het volgens jou tóch net iets anders?

Laat het hieronder weten in de comments.

Presentatie

Frank Honings

Stuur een mail

Stuur een mail naar Frank Honings

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Populairste afleveringen

Partners

Word stamgast!

Krijg gratis video's & goodies die je niet wilt missen

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.